Myymälät

Blossomin myymälät löydät Pietarsaaresta ja Kokkolasta Keski-Pohjanmaalta Suomesta. Myymälöissämme tarjoamme omien tuotteidemme lisäksi, ihanan sekoituksen tunnettuja sisustusmerkkejä jotka täydentävät valikoimaamme mukavalla tavalla. Kaikki tuotteet myymälöissämme käydään läpi tarkkaan ja asetetaan esille huolella, ja toivomme että koet tämän myös kun käyt meillä. Meidän oma vaateliikkeemme Seven Roses sijaitsee Vaasassa Rewell Centerissä. Toivomme että saat ihanan shoppailukokemuksen ja inspiroidut kun vierailet myymälöissämme!

Blossom Pietarsaari

Blossom-myymälä Pietarsaaressa on yrityksemme sydän. Tämä ensimmäinen Blossom-myymälä sijaitsee kotikaupungissamme, hurmaavassa puutalossa Kävelykadulla. Kiitos päivittäin saamamme palautteen ihanilta asiakkailtamme, myymälästä on tullut toimintamme perusta. Myymälä on jaettu useampaan huoneeseen ja sisustustuotteiden ja lelujen lisäksi meiltä löytyy suuri valikoima vaatteita ja koruja "luksushuoneestamme". Suurin valikoima löytyy Odd Mollyltä ja Brantingiltä.

Osoite:
Kanavapuistikko 20
68600 Pietarsaari
puh. 06-7210810

Blossom Kokkola

Kokkolan Blossom-myymälä henkii maalaishenkistä tunnelmaa vaikka sijaitseekin modernissa kauppakeskus Chydeniassa. Täältä löydät huolella valikoituja sisustustuotteita, sekä persoonallisia vaatteita ja koruja.

Osoite:
Chydenia Center
Rantakatu 6
67100 Kokkola
puh. 06-7210820

Seven Roses Vaasa

Seven Roses myymälä Vaasassa on erilainen ja ihastuttava vaatekauppa jossa voi aistia vaikutteita maailman jokaisesta kolkasta. Tästä ylellisestä keitaasta löydät vaatteita Odd Mollyltä, Brantingilta, Ewa I Wallalta, Hunkydorylta ja Lexingtonilta jne. Meillä on myös suuri valikoima koruja ja asusteita monilta eri toimittajilta useista eri maista. Myymälä sijaitsee kauppakeskus-Rewell Centerissä.

Osoite:
Rewell Center
Ylätori
65100 Vaasa
puh. 06-7210830