Våra Butiker

Blossoms butiker hittar du i Jakobstad & Karleby i Österbotten, Finland. I våra butiker erbjuder vi, utöver våra egna produkter, en skön mix av kända inredningsmärken som kompletterar våra produkter på ett bra sätt . Alla varor i våra butiker handplockas noggrant och vår förhoppning är att du känner detta när du besöker oss. Vi vill att du skall få en härlig shoppingupplevelse och bli inspirerad när du besöker våra butiker!

Blossom Jakobstad

Blossombutiken i Jakobstad är hjärtat i hela företaget. Denna första Blossombutik finns belägen i vår hemstad, i ett charmigt trähus på Gågatan (Kanalesplanaden 20), och tack vare den feedback vi dagligen får från våra härliga kunder har den blivit utgångspunkten för hela vår verksamhet. Butiken är indelad i flera rum och utöver inredning och leksaker har vi ett stort utbud av kläder och smycken i det vi kallar vårt ”lyxrum”. Odd Molly & Branting är våra största klädmärken i butiken.

Adress:
Kanalesplanaden 20
68600 Jakobstad
tel. 06-7210810

Blossom Karleby

I Blossombutiken i Karleby andas lantliga inslag fastän den finns i det moderna köpcentret Chydenia. Här kan du hitta väl utvalda inredningsprodukter, men också personliga kläder och smycken.

Adress:
Chydenia Center
Strandgatan 6
67100 Karleby
tel. 06-7210820

Seven Roses Vasa

Seven Roses butiken i Vasa är en annorlunda och skön klädbutik där man kan ana influenser från världens alla hörn. I denna lyxiga oas hittar du kläder från Odd Molly, Branting, Ewa i Walla, Hunkydory och Lexington mm. Vi har även ett stort utbud smycken & accessoarer från många olika leverantörer och länder. Butiken finns i köpcentret Rewell Center.

Adress:
Rewell Center
Övre torget
65100 Vasa
tel. 06-7210830