OM OSS - www.blossom.fi
Priser inkl. moms

...

OM OSS

Blossom - vår story
Blossom är historien om familjeföretaget som Pernilla och Patrick Sundell startade 2004. Deras gemensamma intresse för inredning & mode och deras dröm om att förnya utseendet i inredningsbutiker och finländska hem var drivkraften i företaget när det grundades. Idag säljs Blossoms produkter långt utanför Finlands gränser, i hela Skandinavien och i andra europeiska länder, men tanken med företaget är fortfarande densamma. Blossom har två inredningskollektioner per år och vi brukar beskriva vår inredningsstil som ”Bohemlyx", dvs produkterna vi tar fram skall kännas lyxiga på ett stilrent & personligt sätt och till ett bra pris. Iden bakom våra inredninsprodukter är att de lätt ska gå att kombinera med andra inredningsstilar samt att känslan & upplevelsen av en produkt är mycket viktig för oss. Med ett stort urval produkter i egen design skapar Blossom personliga hem och skänker en touch av bohemlyx i vardagen.

Företaget Blossom består av tre delar:

Grossistverksamhet – Blossom designar egna inredningsprodukter & modeaccessoarer och har många återförsäljare i Skandinavien och Europa. Vi ställer ut våra produkter på inredningsmässor runtom i Europa, mässor som riktar sig till affärer och inköpare.

Egna butiker – Blossom har tre egna butiker i Österbotten, Finland. De tre butikerna har helt olika koncept. Två av butikerna (Jakobstad & Karleby) har en mix av inredning & kläder medan butiken i Vasa är en boutique med kläder, skor & accessoarer. I våra butiker erbjuder vi, utöver våra egna produkter, en skön mix av kända inredningsmärken som kompletterar våra produkter på ett bra sätt. Alla varor i våra butiker handplockas noggrant och vår förhoppning är att du känner detta när du besöker oss. Vi vill att du skall få en härlig shoppingupplevelse och bli inspirerad när du besöker våra butiker!

Webshop -  I vår webshop kan du som konsument köpa det mesta från Blossoms egen kollektion, men vi har också många andra fina inrednings- och klädmärken i nätbutiken. Vi levererar till alla länder i Europa.

Bli återförsäljare - Blossom har butiker över hela Europa som säljer våra produkter. Vill du också sälja våra produkter i din butik är du välkommen att skicka ett mail till oss (info@blossom.fi) så skickar vi mer information till dig. I vår Webshop för återförsäljare kan du enkelt göra dina beställningar när du blivit kund hos oss.

Inga produkter matchar den valda filtreringen

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
AI-64A
Kuddfodral Multicolour i bomull/silke
504 kr
MX2938B
Strandväska med svarta tofsar
398 kr
16-7124-01
Maileg Mini Ballerina Kanin
284 kr
11-4202-02
Maileg Coffee table, puderrosa
122 kr
11-4200-02
Maileg romantisk bänk puderrosa
162 kr
11-6205-02_01
Maileg metallskåp puderrosa
398 kr
21-7901-00_01
Maileg guldtiara
122 kr
16-3101-00
Maileg Mini kaninflicka
215 kr

Blossom Jakobstad

Blossombutiken i Jakobstad är hjärtat i vårt företag och finns i ett charmigt, gammalt trähus på gågatan. Butiken är indelad... Läs mera
 

Blossom Karleby

Blossombutiken i Karleby finns i det moderna köpcentret Chydenia och har ett eget koncept ”Take away”. Butiken erbjuder...Läs mera
 

Seven Roses Vasa

Vår Seven Roses butik i Vasa är en liten boutique med handplockade kläder, skor, väskor & smycken från många olika... Läs mera..